ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝAΔΡΟΜΗ

Ο Κωνσταντίνος Α. Ζαφειρόπουλος και ο Ανδρέας Σ. Τομαράς ίδρυσαν μια βιοτεχνία τον Μάιο του 1970 σε έναν μικρό ιδιόκτητο χώρο, που δεν είχε τις δυνατότητες να ανταγωνιστεί μεγάλα εργοστάσια που μεσουρανούσαν στον τομέα της τουρσοποιΐας εκείνη την δεκαετία. Τον Ιούλιο του 1973 αγοράστηκε ο χώρος που στεγάζεται έως και σήμερα η επιχείρηση.

Με συνεχείς επεκτάσεις το 1976, το 1984 και το 2004 εξασφαλίστηκαν μεγάλοι χώροι τόσο για την άνεση κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας όσο και για την απρόσκοπτη λειτουργία του εργατικού και υπαλληλικού προσωπικού. Η αγάπη για το προϊόν, η σκληρή δουλειά και οι δυναμικές προσωπικότητες των ιδρυτών της βοήθησαν στη σταδιακή άνοδο της επιχείρησης και τελικά στην ισχυρή εδραίωσή της στον επιχειρηματικό κλάδο του Νομού.

Η εταιρεία έχει ανανεωθεί τόσο σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό. Τα παιδιά των ιδρυτών της επιχείρησης Ζαφειρόπουλος Ανδρέας, Τομαράς Σπήλιος, Τομαρά Διονυσία και Ζαφειροπούλου Χριστίνα αποτελούν άξιους συνεχιστές της επιτυχημένης πορείας του εργοστασίου. Οι υψηλές γνώσεις και ικανότητες των νεότερων μελών της επιχείρησης, σε συνδυασμό με τις πολύτιμες συμβουλές των παλαιότερων εγγυώνται ένα ευοίωνο και αποδοτικό μέλλον για τη βιομηχανική μονάδα.
ΧΑΡΤΗΣ
Κ. Ζαφειρόπουλος - Α. Τομαράς ΑΒΕΕ
Τουρσιά
2ο χλμ. Ανδραβίδας - Τραγανού 
Τ.Κ. 27 057, Τραγανό  Ηλείας
Τηλ.: 26230 5448626230 54424
Fax: 26230 54469

email: za-to@otenet.gr